Fwd: Lite bilder

syFreewheel
Magnus & Annelie Kristiansson
Thu 22 May 2014 13:01


St Lucia  - Position 14:04:44N 60:57.52W

Tack Karibien för den här säsongen. Nu har vi åkt hem till Sverige och Västerås. Vi kommer igen efter nyår. Då kommer vi börja vår stora resa. Vårt mål är att segla jorden runt men vi får väl se vad som händer-  mycket kan förändras. Vår plan var tidigare att segla med ARC:en. Då tar det bara cirka 16 månader att segla jorden runt. Vi kom på att vi tyckte det blev för mycket segling så nu har vi tänkt att vi skall dela upp detta. Vi seglar istället i cirka ett halvår och sedan åker vi hem och sedan fortsätter vi att segla igen tills vi har kommit tillbaka i Karibien. Då tror vi att får ut mest av seglingen och blir inte så less på båtlivet. Det är nämligen inte alltid det går som på räls, det kan vara många urspårningar också. Men vi tycker naturligtvis att vi lever ett fantastiskt liv! Tack vare god hälsa, hyfsad ekonomi och att barn och barnbarn är friska kan vi göra denna resa.

Tack för oss för den här säsongen. Välkommen tillbaka till nästa säsong. Då skall vi vara lite flitigare på bloggen för då kommer det hända mera.

Tack för att Du följt oss

Magnus och Annelie