4. døgn på havet unnagjort - Den store kakkerlakkrigen

Around the world with Oda 2012 - 2015
Elisabeth Hval & Per Mandt
Tue 24 Jun 2014 01:16
At jeg kunne glemme det – det er jo det viktigste i Elisabeths seilkarriere så langt dette halvår.
Ikke det at hun helt alene gjorde om på seilsetting fra goosewing til begge seil på samme side med flytting av preventer mm uten noen innblanding fra andre, nei slikt er barnemat for coskipper nå som godt kan seile Oda aleine.
Nei vendepunktet kom da Per skulle hente seg vann i morgentimene og oppdaget en STOR kakkerlakk i vasken – som han klarte å drepe..... deretter var helvete løs og Elisabeth begynte å skru båten fra hverandre bevæpnet med klubbe, sprayboks og kakkerlakkfeller. Per valgte rolig å vende det andre kinnet til hodeputa - og sove videre...