Alt vel - Felice ankommet Fatu Hiva

Around the world with Oda 2012 - 2015
Elisabeth Hval & Per Mandt
Wed 29 May 2013 21:04
Vi har nettopp tatt i mot Felice etter deres 19,5 døgns overfart – alt vel med mannskapert ombord. Oda Brumm fikk endelig nye lekekamerater igjen. Været er bra og vi bare nyter – straks tar vi en tur på “byen” Byen uten penger, uten butikker og uten gater?, men med folk som vil bytte og sikkert har noe å tilby sjøulker i land. Akkurat nå drog Yum Yum – de skulle først en tur innom havna i syd. Her er det eneste stedet i verden det lages klær av diverse planteslag, bark m.v – kan ikke mere omm dette ennå. De håper å få kjøpt seg noe av denne sjeldne varen. Deretter drar de til Hiva Oa hvor vi vil treffe dem igjen.
 
Vi kunne tenkt oss – og hadde fortjent en restaurant nåp, men det må vi se langt etter. Kanskje kan vi få landsbyen til å arrangere et måltid på land for de 13 båtene som ligger her – de gjorde noe tilsvarende i forrige uke, men det krever litt forberedelse og et initiativ fra en av oss...