På vei til Galapagos DAG 4

With the wind in Coquelicot
Therese Molander / Helge Larsen
Tue 17 Mar 2009 20:36
03:26.71N 83:59.75W
 
God dag God dag!
 
Da er vi inne på dag 4, fortsatt fint vær, selv om det er litt overskyet idag. Men noe smått utrolig har skjedd. For noen dager siden, når vi dro, var det 17 grader i vannet...nå er det 29grader!!!!!!!!! Det er en helt annen båt, det er varnt inne igjen og man fryser ikke føttene av seg når man setter dem mot kjølkassa (der vi kan felle inn kjølen). Vi trenger ikke ha på oss bokser og gensere lengre! Verden er rar! Tenk hva noen strømmer kan gjøre. Man blir veldig takknemlig for Golfstrømmen hjemme, TAKK!
 
SÅ har vi sett delfiner igjen :) VI så de i soloppgangen igår og to ganger idag. Ellers så har vi kjørt motor i natt igjen, da det ikke er noen vind. Det virker som det er mer stille på nettene. Idag seiler vi, har en skarp kryss og må gå litt ut av kurs for å klare å seile, men går fortsatt sør mot Gaøapagos. Førhåpentligvis kommer vi dit om ca 4 dager?! Vansklig å si.Med strøm på 1-2 knop hjelper da vi som oftest bare har ca 2 knop gjennom vannet, da kommer vi ort vekk opp i ca 4-5 knop :)
 
I går natt hadde vi besøk av spøkelsefugler (boahahahaha). Det var hvie fugler som ble forelsket i vår lanterne og fløy rundt rundt båten. De ble selvlysende i lyset fra lanterna og så ut som klare neon skikkelser der de fløy rundt båten. Coolt!
 
Maten igår var omelett til lunsj og taco-tunfisk til middag. Og nei, det smakte ikke froferdlig, var faktisk godt. Vi måtte jo spise litt fisk, da den i sjøen ikke vil nappe, og tunfisk passer til det meste.
 
Frågespillkonkuransen fortsetter det står nå 6-2 i kamper til meg :) Helge er ikke fornøyd med dette og krever minst tre kamper idag. Var så god !
 
Havet er flatt og ingen bølger!!
 
Håper alt er bra med dere hjemme!?
 
Masse klemmer!
Therese og Helge