Akvarium Los Roques!

With the wind in Coquelicot
Therese Molander / Helge Larsen
Mon 24 Nov 2008 15:05
11:56.70N 66:40.45W
 
Hei hei!!
 
Vi har nå bytta ut hage mot akvarium på hel tid :) Så mye flott det er å se på, der under overflaten!!
 
I morra skal Anders og Anita allerede dra hjem dessverre, vi som har kosa oss så masse. Vi har vært litt uheldig med været kan man si, det har regna nesten alle dagene ge har vært her, untatt to! Men mer positive mennesker får man lete lenge etter. Vi har snorklet nesten hver dag, selv om det regner, vann som vann og vi har sett masse kult. Ene stedet svømte vi sammen med skildpadder og kjempe fisk, på neste stede var det også KJEMPE fisker, sikkert 60-70cm lange og nesten like høye, i all verdens farger. Så har vi sett to typer blekksprut og en scalar. Så så vi en "Anders fisk" haha. En vit fisk med rundt hode og kjempe øyne, den så skummelt klok ut. Den så vi først i litet format og senere i XL format, men da gjemte den seg under en korall.
 
Vi har reist rundt litt her i Los Roques nå, og det finnes utallig mange flotte øyer med mangrove skog (med mygg hmmm) og kritthvite strender og nesten alle har sitt egne korallrev som det er kjempe flott å snorkle ved.
 
Nå blir det rart at være bare oss to igjen, men da skal vi ta tag i kite'ingen igjen!!! Tror vi blir her 1 uke til før vi drar videre mot Aves.
 
Idag dregga vi....skummelt. En man kom løpende og lurte på om vi eide Coquelicot...han hadde båten bak vår!! Vi løp ut og rett i jolla. Da var det masse folk på båten vår, og da vi kom hadde de fått den å sitte, men vi flyttet oss alikevel. Så nå ligger vi bakerst og er flaue over att vi ikke dykket ner og så på ankeret, som vi pleier! Denne gangen ankret vi på to meters dyp og tenkte det var nok med å se at ankere "var der" fra båten...det rakk ikke. Så nå har vi lært att vi MÅ dykke ned for å være sikkre!! Vi lærer stadig! ( vi vet jo også at 2meter er litt for grunnt å ankre på..)
 
Takk for kjempe hyggelig selskap Anders og Anita, det blir et stort hullrom etter dere. Vi kommer savne all latter vi hatt sammen og deres glade fjes:)
 
På tide å lage mat!! Hørs snart!
Fra oss i Coquelicot

JPEG image

JPEG image

JPEG image