Halvveis bare 1538nm til landkjening! DAG: 13

With the wind in Coquelicot
Therese Molander / Helge Larsen
Fri 24 Apr 2009 08:23
06:58.79S 113:02.10W
 
Hello!!
 
Halfway, jihooooo! What a beautiful day, blue, blue,blue and some white. Still good winds and a sea wich goes down more and more each day. Not much news, more then we had newbaked scones for breakfast and our birdfriend have died :( We had a short funeral for him yesterday where we sang a song. The nightsky is from a fariytale and before the moon comes up is it totaly dark. Only us in the whole wide world.....But that's not thrue. We saw a big ship yesterday, in the horison. That one including the other boat we saw after just a few days are the only two boats we have seen in 13days. So...we are still quite alone out here :)
 
Best
Therese and Helge
 
 
And now in Norwegian..
 
Tjenare tjenare!!
 
Her er alt bra med oss, verre med fuglevennen vår, som døde igår. Vi hadde en liten begravelse for han, der vi sang noen rader fra en salme vi husket, sen gikk han over bord. Idag laget jeg scones til frokost og drakk te, følte meg som en ekte engelskman :) Helge sover frokost hvilen sin, viktig å hvile når man lever et så hardt seiler liv. Vi pleier igså å ha en middags hvil. Ellers skjer det ikke mye. Vi så en båt i går. Et svært kontainerfartøy i horisonten. Da har vi sett to båter på 13 dager, er jo nesten som Sankt Hans kortesjen i Sandefjord haha! Radarn gjør sin jobb og varner oss om noe kommer for nærme, det vil si 12nm unna. En høy tone som det ikke går ann å ikke høre. Vi er veldig glade vi kjøpte radarn.
 
Før månen kommer opp er det helt svart, over allt, svart, svart og stort svart. Sen kommer månen og stjernene. Den himmelen vi har her ute tar alle pris! Det er så mange stjerner og de lyster så klart. Innimellom kommer det stjerneskudd og som et penseldrag av melk ligger melkeveien som en sky over himmeln, det er vakkert.
 
Jo forresten, vi er halvveis!! Det er jo nesten for bra til å være sant!! Forrige døygn selia vi 157nm og døgnet før det 150nm, så det rør på seg :) Vi suser fram og det er bra! Men vi har det bra ombord. Igår spiste vi taco torillas med jordbær og piska fløte til dessert og i dag skal det bli chili con carne. Prøvde meg på potetsallat i går men melkevarene liker ikke varmen så godt. Smakte bra, men så ikke så bra ut :) Her har man tid til å prøve seg fram, så neste ting blir kanskje havreflan og marranger????
 
Nå skal jeg gå og se om Helge vil spille kort.
 
Masse klemmer
Therese og Helge

JPEG image