Carlingford, en plass man ikke stopper...

ARIES 2010 - 2011
Grete Dyngeland / Per-Ørnulf Dæhli
Wed 8 Jun 2011 16:08
54:02.53N   06:11.00W
 
Carlingford Marina, er ikke den flotteste marinaen vi har besøkt. Så er det jo heller ikke marinaer vi er ute etter heller. Marinaen er langt fra ferdig og selve innseilingen var litt spesiell. Hvor er innløpet undret skipperen da vi nærmet oss, det så ut til å være to åpninger i moloen... Så dukket det opp noe grønt og rødt som skulle indikere seilingsleden inn til marinaen. I det andre løpet var dukket det opp noe armeringsjærn...
Vi fikk oss en god fjelltur sammen med Britt og Erik på Harry Z, etterfulgt av en flott tur innom Carlingford. Carlingford var en liten by i god engelsk stil. Etter en lang tur i fjellet kom vi inn på en koselig pub, med fyr på peisen og noen godt å drikke på... og litt å spise på var det også. En liten vandring i gaten var en stor opplevelse. Fantastisk flott plass som fortjener mer oppmerksomhet.
 
 
NO STRESS - ARIES