Dag 8 og vi koser oss på havet

ARIES 2010 - 2011
Grete Dyngeland / Per-Ørnulf Dæhli
Fri 6 May 2011 05:56
27:00.01N   51:16:10W
 
Siste døgn Seling, motorseiling og motorkjøring...... 
Vi har kurs 80 gr, fart nå ca 6 kn. ( litt medstrøm)  Kurs ca 80 grader. Nå for motor
Vinden varierer mellom  4 - 8 kn. V NV Bølger ca 1 m.
Det går en byge i området, men ellers lite med skyer og aktivitet. 
Seilt siste døgn 135 nm  DTF 1330 nm  Til WP 336 nm
Trykk 1007 hPa 
Rest diesel: 370 liter.
 
I går kveld var det dagen for det store åpne NORTH ATLANTIC BINGO mesterskapet. Premien var ære og berømmelse. Deltakere alle som lyttet på VHF kanal 69. Bingo vært var skipperen på Aries. Hele 5 båter deltokk på dette spennede mesterskapet. Det ble utrolig jevnt, JAZZ, Fanteliv, Jolly Sailor og Dina fra Os fikk alle bingo og kan smykke seg med tittlen: NORTH ATLANTIC BINGO mester 2011.
 
Eller så går alt på skinner. Vi hadde litt et lavtrykk som skulle passere oss i går, det blåste bort og vi fikk i stede en flott dag, men med alt for lite vind. Har gått mye for motor, men bør ha mer en nok diesel. Håper at vi får litt seilvind i dag. Eller så ligger vi 5 norske båter i en klynge her ute på havet.
Vi har fine dager ombord på Aries og vi koser oss med god mat.
 
 
Ha en fin dag.
 
NO STRESS - ARIES