Vi er på oppløpssiden og i morgen er det DUBLIN

ARIES 2010 - 2011
Grete Dyngeland / Per-Ørnulf Dæhli
Thu 2 Jun 2011 05:37
51:36.34N   08:14.33W
 
Morgen stund er gull.. Nyter en vakker soloppgang
 
Vi har kurs nå på ca 60  gr. fart nå ca 6,5 kn.
Vinden varierer mellom 6 - 9kn. ca 250 gr, Bølger ca 0,5 m
Delvisskyet opphold.
Seilt siste døgn  165 nm  -  DTF 152 (Dublin)
Trykk 1031 hPa,  stirger
Forbruk diesel: Har mer enn nok
 
Har kjørt motor siden i går ettermiddag/kveld da vinden forsvant i havet. Hadde litt tåke i natt med lett yr.
Nå er det bare oppløpet igjen. Regner med å være fortøyd i Dublin i morgen formiddag. Denne overfarten fra Azorene til Irland er den tøffeste av de havstrekningene på turen. Den byr på vær utfordringer som ikke alltid er lette. Vi har væt meget heldig og truffet på et godt vær vindu. Tøft har det vært. Kaldt, fuktig og en del vind og i tillegg bølger. MEN VI KLARTE DETTE OGSÅ.
Jeg vil takke min kjære Grete for en kjempetøff innsats som det står respekt av. Hun har tatt i et tak når det trengtes og når skipperen var litt ute av lage. Når hun selv har hatt det tungt, så sprer hun optimisme til de hun har rundt seg. Takk min kjære for nok en gang vell utført jobb.
Nå skal vi kose oss i Dublin i noen dager, så får vi se hvor vi stopper neste gang
 
Sender også en takk til alle som har sendt oss melding denne gangen også. Mutter'n, kjempe kos å få melding fra deg.
 
Alt er OK ombord og i morgen blir det nytt PARTY... huuuuuraaa
 
Til dere som måtte sette kursen til La Coruna, så håper vi dere får en fin overfart. Synd at vi ikke treffer dere her i Irland. God tur videre og lykke til. Håper vi om ikke annet treffer noen av dere i Caledonian Canal'en.
 
NO STRESS - ARIES