Gran Tarajal

ARIES 2010 - 2011
Grete Dyngeland / Per-Ørnulf Dæhli
Fri 22 Oct 2010 11:42

N28:12.40N  14:01.50W

 

En liten by på østsiden på Fuerteventura, her var havnen fått en betydelig oppjustering det siste året. Stor kapasitet og flotte brygger. Det  mangler fortsatt litt service tilbud på land, men en liten restaurant finnes på kaien. Vi kom dit i går kveld, og sjekket inn hos vaktene. Det var ikke så enkelt når vi skulle sjekke ut, da måtte vi på havnekontoret og hvor var det? Gran Tarajal er ikke den store turistplassen her på øya og engelsk er ikke så utbredt. Etter at vi fikk forklaring på hvor havnekontoret var, skjønte vi at her var det bare å finne fram på egenhånd. Dette er en sjarmerende havn og vil anbefale alle om å ta et stopp her. Vi prøver nå å komme oss til Grand Canaria før søndag. Da er det meldt litt vindøkning og den skal vare noen dager. Vi stopper på Morro Jable eller legger oss for anker i natt, før overfarten i morgen. Alt vell med oss…

 

No stress  - Aries