Noen ord fra nattevakten...

ARIES 2010 - 2011
Grete Dyngeland / Per-Ørnulf Dæhli
Thu 25 Nov 2010 04:46
21:36.18N  20:07.70W
Været er en utfordring nå om dagene. I skrivende stund blåser det ca 6 knop fra sør vest En stor del av båtene som har lagt vest for oss går nå øst over. De passerer oss på vei sør. Det er litt panikk for ikke å finne vind. Ryktene på VHF'en sier at det kan lønne seg å gå på øst siden av Cap Verde. De Norske båtene, som får værmelding fra frivind.no velger å gå på vest siden. Til nå så er det de Norske båtene som har hatt den beste værmeldingen. I dag var det så dårlig stemning på noen av de utlandske båtene, noen snakket om å returnere til Las Palmas i påvente av bedre vind. Det er ikke mye vind nå, men vi regner med å komme inn i pasatvinden om 4-5 dager. Vi seil er akkurat nå i 4,5 knop, kunne selvfølgelig tenkt oss mer, men en ensom ulv på nattevakt får jo da tid til å skrive noen ord på bloggen. Det er noen som er opptatt av rutevalget vårt. Det kommer mange anbefalinger og synsinger på telefonen. Håper dere skjønner at det ikke er lett, men at vi følger de meldingene som vi får fra Mads på frivind.no

Ellers så kan vi nevne at vi i går hadde oss et deilig bad i sjøen, men påfølgende spyling med ferskvann. Det var deilig. Det var første gang vi hadde muligjhet til det siden vi startet søndag, håper det kommer mange slike muligheter igjen. Maten ombord er det ikke noe å klage på heller, i dag hadde vi grilling på akterdekk, T-bon stek med bakte poteter! Ikke dårlig det. Har fortsatt masse deilig frukt og grønt hengende. Vi lider ingen nød.
 
Alt vell ombord
 
No stress - Aries