This is Dublin

ARIES 2010 - 2011
Grete Dyngeland / Per-Ørnulf Dæhli
Mon 6 Jun 2011 15:31
53:17.84N  06:08.25W
 
Ikke alle oppdateringer kommer når vi er i mål. Detter fordi det er noe som heter ankerdram. Den er obligatorisk om det er morgen, middag, kveld eller natt. Vi ankom Dun Laoghaire, utenfor Dublin kl 08.00. Vi hadde en flott tur etter årstiden å være. Lavtrykkene pleier å stå i kø her ved Irland, men vi fikk ikke de store over oss.
Planen var å gå inn til en marina som heter Poolbeg inne i sentrum av Dublin. Heldigvis så hadde Rikaros og Dina Fra Os gått inn der noen timer før oss og advarte oss om å gå inn der. Marinaen så øde og forlatt ut, så de kom ut til oss dagen etter.
Nå nyter vi dagene i Dublin, hvor går så turen videre??? følg med så får du se..
 
Været på disse kanter er ikke så ille, men det er kaldt og surt. Håper på litt sommer temperatur etter hvert, og at sommeren kommer til Bergen når vi seiler inn Vågen.
 
NO STRESS - ARIES