Da har også vi fått fisk

ARIES 2010 - 2011
Grete Dyngeland / Per-Ørnulf Dæhli
Fri 26 Nov 2010 11:22
19:57.69N  22:19.27W
 
Vind: 8 kn -  N  360. Varierer opp til 10 kn
Lufttrykk : 1011 hPa
Temp: 29 grader
Lett skydekke, noen sprekker som slipper solen gjennom.
Varierende vind i natt  6 til 12 knop. Lettskyet
Seilt siste 24 timer - 117 nm  snitt 4,9 kn/t
 
Det går ikke fort med oss. Det er bare ikke vind å finne!
I går hadde vi en flott dag, vi kapp seilte med en First 36, en tysk båt. Den parkerte vi etter en liten stund. Dagen ble toppet med at vi endelig fikk en fisk. Som seg hør og bør, var det skipperen som måtte få den. Tjuvlånte fiskestangen til Tone, etter ett lite minutt dro vi opp en durado på 8 kg i skipperens øyne (mannskapet har justert vekten ned i litt under 2 kg. De har nok dessverre rett)
Vi hadde i natt en flott seilas, men som det er her i området nå, så døde vinden ved soloppgang. Av alle ting så har vi seilt mye kryss de siste dagene. Nå har vi satt opp genaker, men vind fra N. Farten varierer fra 4,5 til 6,5 knop. I følge frivind.no så skal vi i løpet av tirsdag komme inn i passatvinden som skal ta oss over dammen, så vi får seile sørover noen dager til.
Vi kjøpte oss en slepegenerator på Las Palmas. Det var en god investering. Den gir oss strøm hele døgnet.
Vi takker for alle meldingene som strømmer inn. Det er kjempe kos, å høre fra hjemlandet. Still oss gjerne spørsmål også.
 
Ha en trivelig dag på jobb dere der hjemme på Aker Solutions. Tenker på dere!! Hot smile emoticon Det er faktisk i dag 5 måneder siden vi reiste ut på tur...
 
NO STRESS - ARIES