Puerto Rico

ARIES 2010 - 2011
Grete Dyngeland / Per-Ørnulf Dæhli
Sat 30 Oct 2010 14:52

27:46.89N  15:42.63W

 

Aries har kommet fram til Puerto Rico på. Her har varmen slått oss litt ut. I går var det lang tur på fjellet, etterfulgt av rekeparty på kaien. Vi lider ingen nød. I denne havnen finnes en meget bra bårbutikk, som her MEGET fornuftige priser. Butikken heter Seilas og drives av Enrique. Trenger du noe nytt eller mangler noe, så får du det ikke billigere noen steder. Har kjøpt flagg for karibien,  tauverk, kart og masse annet til en utrolig god pris. Det er ikke noen grunn til å vente til Las Palmas med innkjøp av nødvendig utstyr, når en kan kjøpe her uten lange køer og høye priser. Ellers så har vi fått gjort en god del i dag også, så blir det ikke så travelt når vi kommer til Las Palmas om en uke.

 

No stress - Aries