På vei gjennom Amsterdam

ARIES 2010 - 2011
Grete Dyngeland / Per-Ørnulf Dæhli
Mon 26 Jul 2010 21:42
52:23.23N  04:53.02E

Klokken er 23:30 og vi ligger å venterpå at jernbanebroen skal åpne en gang mellom kl 24:00 og 02:00. Det er eneste mulighet får å komme seg gjennom Amsterdam og vider sørover til Gouda som er nattens eller morgendagens mål. Vi har sykklet rundt i byen og sett masse, men Amsterdam er stor og vi får ikke med oss alt. Kommer dere noen gang til Amsterdam med båt, så er Sixhaven havnen der MÅ innom. Mottoet her er at det alltid er plass til en båt når den kommer uansett... men så blir det fult også. Ikke planlegg å gå kl 07:00. Her går du når det er din tur. Legger med et oversiktsbilde som er tatt før det fylles opp, men som dere ser så er ikke havnen så store, men her er hjerterom. Det fine er at der ikke  blir mer en maks 3 båter i bredden.Da får vi sette på mer kaffe og være klar til nattens seilas på kanalene gjennom Amsterdam