Innspurten er igang

ARIES 2010 - 2011
Grete Dyngeland / Per-Ørnulf Dæhli
Tue 14 Dec 2010 12:40
14:11.86N   60:00.24W   ARIES
 
Vind: 14 kn -   90.  Varierer opp til 16 kn
Lufttrykk : 1007 hPa
Temp: 29,5 grader
Lette skyer, med mye sol.
 
DTF 56,7 nm
 
En fantastisk siste natt på havet. God vind og god fart, nesten skyfritt og en måne som lyste godt opp. Det var dette vi hadde drømt om.....
Nå kruser vi inn mot St. Lucia og regner med å være over mållinjen ca kl 22 UTC eller kl 18:00 lokal tid. Det er akkurat i det mørket senker seg over øyen. Det er en stor koloni båter som kommer inn i dag, har snakket med Oda, (hørt Jazz), Sjarmen og Fanteliv og alle kommer inn nå i ettermiddag eller kveld. Vi gleder oss og har allerede fylt opp kjølen med godsaker og i frysen ligger is til en liten tynn en når vi har fortøyd. Det er utrolig at vi snart er fremme. Det å krysse Atlanteren er det mange som har gjort før oss, det bryr ikke vi oss noe om. DETTE ER STORT.... Det har vært en stor drøm til skipperen lenge og han fikk med seg Rederinnen på dette... Vi angrer ikke og skal nyte den tiden vi skal ha her på disse øyene.
Vi jobber med å få bilder og reisebrev på hjemmesiden så fort som mulig når vi kommer inn, men vær litt tålmodig med oss. Vi trenger litt tid til å få ting på plass og rydde litt opp etter overfarten, men det kommer så fort som vi kommer oss på nett.
 
Nå skal vi kruse inn til St. Lucia og denne dagen skal nytes. Vi tenker på dere alle sammen der hjemme, dere er ikke glemt noen av dere. Takker for alle meldingene vi har fått, det er kjekt å se at så mange følger med oss på vår tur.
 
Hilsen alle oss på ARIES
 
NO STRESS - ARIES