Anegada

ARIES 2010 - 2011
Grete Dyngeland / Per-Ørnulf Dæhli
Thu 7 Apr 2011 14:10
18:43.42N   64:23.36W
 
Da er vi kommet til den nordligste øyen i Karibien. Anegada som ligger 15nm  fra Virgin Gorda, er ikke mer en vel 9 meter på det høyeste. Vi hadde en flott seilas opp til Anegada sammen med Jolly Sailor, Jazz og Fanteliv. Her skal vi bli noen dager og utforske litt av øyen som vi lenge har hatt i tankene at vi sulle besøke. Når vi nå har seilt opp hit, så er det fordi vi har god værvarsling for noen dager og det skal vi utnytte til det fulle. Det setter skipperen på en liten navigerings utfordring for å komme inn i havnen. Han ble litt usikker, men til slutt husket han at hvis ikke kartet stemmer så er det bare å følge merkingen av leden. Det er grunt, ned til litt i overkant av 2 meter. Inn kom vi og ankeret fikk feste her også. Pussig, når vi reiste ut var vi veldig spent på å ligger på anker, men det er blitt en del av hverdagen...
 
 
NO STESS - ARIES