St Kitts - Port Zante

ARIES 2010 - 2011
Grete Dyngeland / Per-Ørnulf Dæhli
Thu 17 Mar 2011 12:11
17:17.58N  62:43.47W
 
Vi forlot Nevis og satte kursen for St Kitts. Vi trengte litt utstyr hos chandler'en.. I følge Chris Doils beskrivelse av stedet skulle det finnes en slik på øyen. Etter mye leting fant vi stedet. Et lite verksted men de hadde ingen ting. Alt kan skaffes, men de har kun et meget rotete kontor med en hyggelig dansk kontordame. Hun smilte og kunne bare beklage at det nok er skrevet litt feil i boken om at de var en chandler.
Men øyen var flott og vi fikk se litt av den også. Her er det meste laget for krusturister, gull og suvinir butikker var det nok av. Det er litt kardemommeby og en kopi av Piccadilly Circus i London. St Kitts var en flott øy med mange muligheter.
 
NO STRESS -ARIES