Ladder Bay - SABA

ARIES 2010 - 2011
Grete Dyngeland / Per-Ørnulf Dæhli
Fri 18 Mar 2011 15:27
17:38.09N  63:15.47W
 
Saba, øyen som alle kjenner!!! De fleste som kommer til Saba første gang har knappt hørt om øyen. Vi snakket med en som kom hit i forbindelse med frivillig arbeid for 11 år siden etter en orkan. Hun bor nå fast på øyen. Er du ivrig dykker, her er den 5. beste plassen i verden å dykke. Liker du å gå trapper, her er nok av dem. Vi testet ut trappen som førte oss opp til toppen av Mount Scenry 3084 fot eller ca 1000 meter. Mange trapper og i varmen var det en prøvelse. Her kom det i 1950 årene veiingeniører fra Holland som skulle planlegge veibygging, men her kunne det ikke bygges vei. Løsningen ble at an lokal tok brevkurs i veibygging og satte igang. Denne veien er et skue for øyet. Glem Trollstigen, dette er byggekunst av høy kvalitet.
Det var litt mye svell, så det ble kun kort opphold. Vi satser på nattseilas til BVI
Les mer om SABA i reisebrevet som kommer om ikke så lenge..
 
NO STRESS - ARIES