Camaret

ARIES 2010 - 2011
Grete Dyngeland / Per-Ørnulf Dæhli
Wed 4 Aug 2010 17:24
48:16.81N  4:35.36W

Etter en lang seilas fra Boulong sur mer, så nådde vi fram til Camaret utenfor Brest. Dette er den havnen som blir brukt til ventehavn for overseilingen til La Coruna. Vi hadde mye motvind og motsjø, vi seilte et godt stykke, men det kom til et punkt der vi måtte ty til hjelp fra kjelleren. Den siste dagen fikk vi litt hjelp av vår herre. Han dreide vinden til NW og da kom genakeren opp. Betalingen ble at vinden døde ut mot kvelden og vi måtte i kjelleren igjen. Det ble kaldt og rått om natten, så vi måtte fram med varme klær og ullsokker.


Nå gleder vi oss til å få besøk, for det er noe arbeid som skal gjøres under dekk. Vi er på tur, så vi gidder ikke.......

Gleder oss til ryddegjengen kommer det er nok å henge fingrene i.. :)