Cabo de Gata - Punja Baja - saltlake!!

Morgengry
Bjerkås, Bård & Gry Enger
Sat 21 Jun 2014 16:27
Hei, alle sammen!

Nok en «punkt» er forsert! Mange minner kommer tilbake fra 2008, da vi seilte innom her med s/y Spurs!! Vi seiler forbi, fordi vi ønsker å nå Torrevieja innen rimelig tid… (dvs, i lyset) både for internett-tilgang, gassforsyning og i håp om å posisjonere oss for jr-Bjerkås-familien - kanskje kommer de på besøk??

Naturlig saltlake oppunder fjellet har jeg tatt bildet av, så det kommer på den bloggen….når vi får internett-tilgang… igjen… ;-))


I dag sto i opp med hønsene, som vanlig, må jeg vel si!! Så vi hadde seilt ganske mange nautiske mil, når «happy hour» omobrd avstedkom! ;-) Med vinden aktenfortvers eller rett bakenfra, så er det jo ikke så verst! Riktignok har vi noen «heise» bølger innimellom, men er det noe vi er gode i, så er det å sette sjøben!!

Happy hour?? Da det lunsjtid og spesielt, fru Bjerkås, har en liten overraskelse på lur!…. Og det er til??? Hr. Bjerkås!!

I dag ble det kyllingklubber, Bjerkåsen får aldri nok av det, i salat!!!

Alt vel ombord! Vi gleder oss til landkjenning i Torrevieja! …. og fruen gleder seg til restaurantbesøk… på DEN restauranten!! NOK EN GANG!!! Utsøkt mat og veldig fin atmosfære!!