Jomfrubur / Playa de Fuengirola

Morgengry
Bjerkås, Bård & Gry Enger
Wed 18 Jun 2014 19:42
Hei!!

JOMFRUBUR ;-)

Foranledningen er som følger:  Johnny, kaptein ombord i s/y Spurs, har omtrent like attraktivt blod som meg, så etter å ha fått hele 34 stikk i løpet av en natt, gikk Marit til innkjøp av et såkalt jomfrubur, myggens mareritt!

For en drøm, tenkte nå jeg, å få et jomfrubur!  Et marereitt, tenkte min kjære Bård!  «Hvordan skal jeg karre meg ut av det, midt på natten??»  Hvem var ivrig etter å kikke etter i alle butikker, som kunne ha et jomfrubur tilsalgs? Jo, jeg! Hvem «overså» jomfruburene som var tilsalgs, jo min kjære Bård! (Han ble faktisk avslørt ved en anledning…., ikke av meg, men av Marit, (men hun var ikke klar over min drøm på det tidspunkt), men da hadde vi forlatt stedet og retrettmulighet var ikke tilstede).

Lykken snudde seg til min fordel, da JULEPRESANGENE, skulle åpnes. Marit, medbrakt fra IKEA (Norge) hadde fått tak i et jomfrubur og brakt det med seg HELT fra Norge til St.Lucia!!  Og tro det eller ei, etter ankomst av de Caribean øyer, fantes det ikke MYGG! Jomfruburet fikk ligge i fred og Bård var (sikkert) lykkerlig for det…. ;-)

Nå er vi vel tilbake til Europa, Middelhavet, og nevnte dyr er tilstedeværende! Og jeg er attraktiv igjen!  3-4 stikk får jeg hver eneste natt, enda vi, prøver etter alle kunstens regler å stenge dem ute!!  Bård?  Han får ikke et eneste ett, (stikk altså) eller dvs. han merker dem ihvertfall ikke!  

Så kom vi til å tenkte på århundredes julepresang: jomfruburet!  Det er bare å få det montert opp, først som sist! Med IKEA’s eminente bruksanvisning, fikk jeg det eeeendelig til, jeg er jo en «Enger» ;-) 

Så nå håper vi (jeg) på en rolig natt, uten jakt (blodig sådann), på våre kjære venner MYGG. Hvilken nytte har de her på jorden, egentlig????, noen som vet!!????

Alt vel ombord!  Vi er vel inne i Middelhavet….  ;-))))))))