Mustique

Sailabout.no
Wed 31 Jan 2007 21:56
Date: 31 Jan 2007 12:00 GMT
Lat: 12:52.60N Lon: 61:11.00W
 
 
Tilbake på Mustique og er så fornøyd her at vi har blitt flere dager enn beregnet. Det er Blues festival her og en fyr vi traff fra Mississippi var mest opptatt av å snakke om Notodden da han hørte vi var fra Norge. Heldigvis har vi nylig lest Dag Solstads "T. Singer" slik at vi kunne gi inntrykk av at vi var lokalkjente på Notodden. Halve boken var en detaljbeskrivelse av livet på Notodden, (dog for en bibliotekar) og nå fikk vi stor glede av det også. Med Fredrik ombord blir vi presset til å oppsøke de snobbete stedene her (godt hjulpet av sin mor). Dermed ble det middag på Basils Bar i går og frokost på Cotton House i dag. Middagene her borte har stort sett vært middelmådige etter vår standard. Det som skiller de eksklusive restaurantene fra de ordinære her er ikke maten, men prisen. Frokosten på Cotton House var imidlertid helt fantastisk. Vi bestemte oss for å bytte bort fremtidige middager med frokost. 
 
Cotton House er et skikkelig snobbete sted. Alle var så fornøyd etter bevertningen at vi ba om å få se på et rom. Helt fantasisk, men med en døgnpris på USD 3.200,- ble det med omvisningen. 
 
Nå hopper Fredrik og Benedicte over på Dream Catcher og blir med dem over til Tobago, mens vi seiler raskeste veien mot Martinique. Målet er å være på St. Martin til 11. februar og plukke opp F og B der.  
 
 
Butikken på Mustique holder en viss stil. (og pris)
 
 
 
 
Utenfor Basil's Bar. Øyas hotte treffsted. Vanligvis lokker de med at Mike Jagger pleier å dukke opp, men siden alle vet at han ikke er her nå sa de i går at vi kunne vente å treffe Bryan Adams. Det gjorde vi ikke.
 
 
 
Stranden nedenfor Cotton House, vårt neste ferie mål - hvis vi har noen penger igjen.