44:35N 13:51W

Arvi
Fri 28 Jun 2019 09:41
We have had a night with little sleep, we went from full sails to 2 reefs, from dead downwind to broad reach. We have made good progress though. Together with this mail we will get new gribfiles for the next 4 days. We just changed our course a little more to the east and are at about 38degr. sailing dead downwind again.
 
We hopen voor vandaag dat het zonnetje blijft schijnen en dat we niet te veel van die donkere wolken over krijgen die eerst de wind fel doen toenemen en dan eronder doen afzakken tot we maar 4knopen meer vooruit gaan. Behalve dat we moe zijn (maar wel blij dat het vooruit gaat) hebben we eigenlijk niet zoveel te vertellen. 's nachts lezen we, als het regent schuiven we alles dicht en steken we juist ons hoofd buiten om naar de AIS te kijken. De kadetten amuseren zich, ze zijn op dit moment geïmproviseerde baseball aan het spelen.
Het is kapper dag vandaag, de haren van de papa mogen wel eens wat bijgetrimd worden. Er zullen dan misschien wat meer "golven" in zitten.
aja, wel leuk dat jullie ons emailadres gevonden hebben!