18:29:622N 64:21:479W

Arvi
Wed 17 Apr 2019 20:35
It is quite possible that we will write this log partially in English, of course with a lot of mistakes, but the purpose is that those who don't understand Dutch, also get some information, especially where to find us! However it will not be an exact translation, so those eager to find out will need to learn or use google translate.
 
Op 9 april zijn we aangekomen in de BVI,op Virgin Gorda, heel erg mooi maar het meeste is hier nog niet heropgebouwd na de meest verwoestende orkaan die ze hier al gehad hebben, Irma, in september 2017. Het is ongelooflijk om al die resorts helemaal verlaten te zien. Er was er eentje waar de sleutel nog op het contact van de golfkar zat, wel met een palmboom erbovenop. Overal is er bewaking om ervoor te zorgen dat de yachties die het mijnenveld aan mooringboeien trotseren, niet aan land komen. Vandaag 13 april gaan we op zoek naar de bewoonde wereld, een supermarkt voor wat vers vlees en groenten, een café met goeie wifi,... Een berichtje naar huis en een weersvoorspelling bekijken staan na enkele dagen in het paradijs ook op het programma. Het enige dat wel al heropgebouwd is, zijn de condo's op de private eilanden van Richard Branson, maar ook daar NO TRESPASSING. Er zijn gelukkig ook nog stukjes waar we wel mogen komen, zoals bijvoorbeeld The Baths. Een trail tussen en over rotsen (granieten bolders) met afgeschermde pools van zeewater. Klimmen, zwemmen, springen, dat was een toplocatie!