18:03:91N 63:05:63W

Arvi
Mon 1 Apr 2019 13:11
Dit is de start van onze voorbereiding van de komende 3 overtsteken. In Sint Maarten gaan we onze voorraden inkopen, het dagmenu opstellen, extra diesel en water bidons op de boot plaatsen, nog enkele reserveonderdelen kopen. Een grondige grote kuis houden en nog allemaal dingen die we op een steeds groter wordende To-Do lijst hebben gezet om toch maar niets te vergeten. Eén van de klusjes is het opstarten van dit log en testen nu we nog niet op satellietverbinding moeten rekenen. Op deze manier hopen wij tijdens de oversteken contact te kunnen houden met het thuisfront en het dagelijkse reilen en zeilen te kunnen meegeven. Als het niet te veel waait natuurlijk. En belangrijk hierbij is telkens de titel van de post, de titel geeft onze positie weer en zou een lijn moeten trekken cronologisch van punt naar punt. Hopelijk werkt dit!