Siste oppdaering fra Amoress 2! Full GASS!

Amoress2
Mats Gustafsson
Sun 6 Dec 2009 10:50
Vi har gått inn i våres siste timer på havet! Vinden ligger på 16-23 knop, perfekt for oss.. Vi har kjört spinnaker hele natten, farten har värt veldig bra!
Det blir veldig tett med Akarana, i går lå vi helt likt på korigert! Vi har seilt en kanon natt! Så hvis vi har tapt i natt, må vi bare böye oss i stövet! Vi har gjort alt vi kan får å holde koken oppe! Vi vet at Akarana har kjört litt motor, vi lurer litt på hva straffen blir.

Nå er klokken 1030 UCT, vi har seilt 181 nm de siste 22,5 timene(i rett linje mot St. Lucia) snittfart på 8.1 knop.Ser ut som vi nesten klarer 200 de siste 24 timene. Vi kan ikke skjönne at Akarana klarer det samme!

Ser ut som vi blir båt nr 13 i mål, noe som er bra! Etter rating skulle vi egentlig ha 115 båter för oss i mål :) Så dette lukter et bra overall resultat! Om vi vinner klassen eller ikke, så er vi veldig happy. Vi har seilt det vi klarte!

Nå gir vi det siste vi har, 120 nm mil igjen! Ser ut som vi rekker en tur i baren för det stenger :)

Hilsen
Amoress 2.