ARC Info 2 (klikk her)

Amoress2
Mats Gustafsson
Thu 26 Nov 2009 18:09
Info #2
 
Vi hadde en veldig go natt, fikk 2 store skift som vi mötte perfekt, så vi gikk rett mot mål i hele natt. Hadde månen frem til kl 2, så da er det lettere å gi gass, når vi ser bölgene. Delfiner hopper stadig rundt oss på natten, tror vi alle er enige om at det ikke finnes et dyr som gir mer glede her ute...
 
Fikk også förste surf på 16 knop, noe som er göy i en litt tung 48foter.. Vinden droppet veldig på morgenkvisten i dag, har vedvart hele dagen, nå seiler vi i 11-16 knops vind, akkurat pilet fra 1.5 oz spinnaker til 0.75, tenkte at vi skulle kjöre spinnaker hele natten. Er veldig påkjenning på seilene her ute, er veldig rotete sjö, så det blir mye rulling frem og tilbake. Ingen skader enda, noe slitasje på tau, men det har vi nok av. Så blir mye spleising, noe som gjör at tiden går fortere.
 
Nå har vi spist en bedre skinke og melon, noen har hoppet til sengs for å lade opp til natten. Stemningen er bra! Vi fikk akkurat resultater om at vi leder meg 80nm i klassen, dette gir motivasjon. Fiskestangen er fremdeles ute, men ingen hell i dag!
 
Nå legger vi siste plan for hva vi skal i natt, vi seiler BB halser, men vi må komme oss over til SB för natten, det skal komme et skift om ikke så alt for lenge.Vinden skal gå mer mot Ö. Det skal vedvare i ca 24 timer. Stor takk til FRIVIND som hjelper oss nesten 24 timer i dögnet.
 
Vi har sett båter i dag, det er jo göy! Iallefall når vi ser at vi ligger forand Oyster 65/82 som er store båter, og disse seiler fort. Det tyder på at vi gjör noe riktig!
 
 
Håper alt er bra hjemme i Norge, ingen av oss savner sludd og regn.
 
Christian
V. Amoress 2