22:36.8N 62:31.5W

Scherezade
Hans Hansen
Sat 14 Jun 2014 20:33
Zaterdag 16.00 lokale tijd, weer een dag op zee. De wind is iets meer dan de gribfiles aangeven 10-11 knopen, nu dwars.
Maken redelijke voortgang, afgelopen  dag 143 mijl. Gaan noordelijk uit richting Bermuda. Gezien de voorspelde afnemende wind is er de kans dat we vanaf morgen gaan motoren. Doen dan waarschijnlijk Bermuda aan om daar voor het laatst vol diesel te kunnen tanken. Water is niet nodig dat maken we zelf. Een genot om met de hitte overdag te kunnen douchen om de transpiratie weg te spoelen. Afgelopen nacht wisselend bewolkt gehad, weer prachtige nacht met maan. De dag leverde een stralende blauwe hemel met een ongenadig brandende zon. 's Nachts is wel al koeler dan bij vertrek. In de vroege ochtend lange broek en dikker T shirt. Eten doen we onregelmatig en weinig, de hitte maakt niet echt hongerig