nog steeds in St Maarten.

Scherezade
Hans Hansen
Wed 11 Jun 2014 21:13
Afgelopen maandagochtend in St Maarten aangekomen. Het idee was even snel verse groente en fruit inslaan, diesel voltanken en dan de oceaan op. Alleen moesten we een ankerstop maken voor de brug naar de Simpsonbaai op St Maarten en die draait maar drie keer per dag. Het ankeren ging prima, maar het anker op om de brug te halen niet. We misten de brug en moesten enkele uren wachten.
Intussen de ankerlier nagekeken en daar bleek een bronzen schijf van gebroken te zijn. Met enige moeite het anker met de hand naar boven gesjord. Bij Island Water World een nieuw onderdeel besteld dat met Fedex gestuurd wordt. En daar wachten we nog steeds op. Inmiddels is de boot meer dan klaar. Lifetags gecontroleerd, de persoonlijk AIS rescue bakens gecontroleerd, schip schoon gemaakt etc.
Hopenlijk wordt het onderdeel woensdagmiddag uiterlijk do morgen bezorgd en dan kunnen we eindelijk weg.