Dag 4 overtocht Bermuda - Turks & Caicos Islands

Scherezade
Hans Hansen
Wed 20 Jun 2012 15:00
"24:21.370N 68:49.366W"
 
Woensdag 20 juni 2012 - We hoeven nu nog maar 225 mijl van de 750 mijl af te leggen voordat we aankomen op de Turks & Caicos Islands. Gisterochtend heeft het flink geregend, daarna klaarde het wat op maar er is tot op dit moment alleen nog maar donkere lucht met wolken te zien. De wind zakt een beetje in en we hebben bijna continu de halfwinder (extra zeil) erbij staan. We gaan nu zo'n 5 tot 6 knopen. Het water hier midden op de oceaan is 29 graden, dus de boot is ook van binnen erg warm, al helemaal als je de motor erbij draait. We zijn verder geen dieren tegengekomen dan alleen wat vliegende vissen, meeuwen en longtails (witte vogels met een hele lange dunne staart). De verwachting is dat we donderdag op vrijdagnacht aankomen, maar dat hangt natuurlijk helemaal van de wind af!