93nm!!! Kanelbullar, ingen vind och snart framme!! DAG 25

With the wind in Coquelicot
Therese Molander / Helge Larsen
Wed 6 May 2009 16:04
10:11.58S 137:07.50W
 
ONLY 93nm left!!! Sooooon we will walk on land again :) Yesterday and today are the calmest days on the trip, no wind. So we motored yesterday, but sailed during the night and today we will light up the engine angain. We will arrive to Fatu Hvia tomorrow!!! It's unbeliveble!
 
Yesterday I baked cinnamonrolls and bread so we ended up with a really "healthy" evningsnack, consisting of my "work of art", but it was tasty!!
 
Not much happens, we read books and are enjoyinig the calmness out here. In one way we want to reach land, but in another way...it's kind of nice out here to :)
 
We have recived emails from other boats that have reached Fatu Hiva and they say it's paradise on earth...so I'm sure we want to go there soon as possible, just that we have sattled in this "cykle" now.....
 
Best
Therese and Helge
 
And now in Norwegian!
 
Heeeeeeeeeeeeei!!
 
Bare 93nm igjen!! Vi setter antagligvis foten på fast mark i morra! Det er jo ikke til å skjønne, at vi har seila et helt hav, og at det gikk så greit. Men nå er vi jo ikke framme enda, men nå er det så kort igjen at det er lov å hoppe opp og ned.
 
Samtidig som det skal bli super gøy å komme fram er det alikevel litt vemodig, vi har jo kommet inn i denne hverdagen nå og det er så stille her ute. Igår og idag har det nesten ikke vært noen vind, så ihår kjørte vi motor på dagen, seila i natt og idag skal vi nok kjøre motor igjen...får se (vi har det jo ikke travelt). Det er fortsatt sol sol sol og kjempe varmt og HELT stille. Tror ikke man finner slik stillhet noen andre steder i verden. Visst er det stille i skogen, men på annet vis. Der knaker det litt fra trestammer og suser i bladene, her skvalper det mot skråget og ikke mye mer!
 
Igår baka jeg kanelbullar og brød, så kvelsmaten igår ble veldig "helsosam" bestående av baksten, men det var veldig godt.
 
Her i begynelsen av Fransk Polynesia er det ikke strendene som er hovedtingen, uten fjell og natur!!! De øyene vi kommer til nå skal visst nok ha masse av den varen. Vi gleder oss som barn på julaften til å bevege oss skikkelig igjen og har planer om å gå masse på tur.
 
De båtene vi har kontakt med som allerede er framme sier at DETTE er paradis på jorden. Vi har hørt det før, men forventningene er alikevel store. Fatu Hiva skal vist være full av sitrusfrukter og andre frukttrær og folket som bor der skal være veldig snille og gjestvennlige!!
 
Jo, nå føler jeg alt at det blir veldig bra å komme fram!!!!! Det kribler i magen!!
 
På tide med en kanelbulle!
 
Masse klemmer
Therese og Helge