Picairn Isaland 2400nm! Kanelboller og Mahi mahi! DAG 4

With the wind in Coquelicot
Therese Molander / Helge Larsen
Thu 16 Apr 2009 08:21
03:27.10S 95:02.18W
 
Hello friend!
 
01.00 UTC (16/4/2009)
 
A short mail from a bumpy road..ehhh..sea!! we have alot of wind today and a nice speed with 6-7knots. But with the wind comes the waves :(  But we are still going and try to smile :) Yesterday we got a nice Mahi Mahi on the hook and had a nice bbq for dinner. Today befor the waves got to bad we baked cinnamon rolls and bread.
 
Have to end now, my stomac don't like to be dowmstears..
 
Best
Therese and Helge
 
And now in norwegian!
 
Hei venner!
 
En kort status melding, da det bølger så fælt idag. Vi har fin vind så seiler i 6-7 knop. Men dessverre kommer bølger med vind så magen er ikke helt på nett når jeg er nede. Men før bølgene kom rakk vi å bake kanelboller og brød og igår etter fiskeredskap hendelsen fikk vi en stor fin fisk, en mahi mahi som vi grillet til middag :)
 
Kort regnskur i natt og blekksprut på dekk!
 
Alt er bra med oss og Coquelicot er flink i bølgene:)
 
Masse klemmer
Therese and Helge

JPEG image

JPEG image