410nm to Fatu Hiva DOLPHINS! DAG 22

With the wind in Coquelicot
Therese Molander / Helge Larsen
Mon 4 May 2009 08:17
09:00.46S 131:54.46W
 
Hi!!
 
We had a big group of dolphins with us this morning for a long time, ca 45min. I LOVE DOLPHINS!!!! They had alot of babies in the group and they swam beside their mothers, qute!
 
It's still sunny and we are anjoying our last days at sea. Yesterday we removed our bimini so we could lay outside in the cockpit to see the stars and the moon. Our MP3 player played Mickael Jacksson's "Earth" -What have we done to the world, what have we done?...and "You are not alone, I'm here with you"...It was a very strong moment and we fealt as one with nature! A mamory for life.
 
Longing for land, but can see why some people are longing back to sea! It's peace full.
 
Best
Therese and Helge
 
And now in Norwegian!
 
 
Hei!!
 
Idag er det sol igjen, og vi koser oss i haugevis!! Idag på morran hadde vi delfiner hos oss i sikkert 45 minutter. Det var en stor gruppe og de hadde masse små. Overalt var det mammaer med sine små svømmende ved siden av dem. Noen av de ung hoppet og lagde kunster for oss og noen av de store svømte fram og tilbake forran båte og kikekt opp på oss. De virket som mammaene ag de små holdt seg litt unna båten, de var ved siden isteden og svømte og surfet i bølgene. Vi prøvde å ta bilder av de så klart, men de holdt seg nesten hele tiden i bølgen som grå skygger. Et herlig besøk som vi var veldig takknemlige for.
 
Det er så stille og rolig her ute. Og nå er vi snart framme. Kan skjønne hvorfor folk lengter tilbake ut på havet, det er enn ro her om man ikke finner så lett i den "moderne" verden tror jeg, Igår kveld tok vi ned biminien (solskyddet) og la oss på hver vår soffa ute i sittbrunnen og så på stjernene og månen. På MP3 spillern spillte vi Mickael Jacksson's "Earth" -What have we done to the world, what have we done?...og "You are not alone, I'm here with you"...Det var et veldig starkt øyeblikk og vi kjente oss nesten som ett med naturen der vi lå. Jeg sa til Helge at dette kommer vi huske for resten av våre liv!
 
Igår lagde jeg brød, deilig med ferskt brød mmmm! Den andre dagen sa jeg til Helge at jeg skulle skrive mail og lage et armband, da sa han - Da har du jo å finne på fram til lunsj! Da skjønner dere at tempon her ute er ganske lav :) haha! Jeg har lært, eller holder på å lære å lage armbånd av garn. Mange av dere kan det sikkert, sånne kompis armbånd man lagde på barneskolen, da man knyter forskjellige knuter....? En av jentene på Galapagos prøvde å lære meg før vi dro, så jeg skulle ha noe å finne på underveis. Den første så ikke ut, men denne ble helt ok. Men det er ingen framtide karriære!
 
Håper alle hadde en fin 1.mai? Det hadde vi :) Gleder oss til vår hjemme neste år, det er digg!
 
Masse klemmer!
 
Therese og Helge

JPEG image

JPEG image

JPEG image