3 Febrer 2.019 09:21:57N 79:56:40W

Peikea
Tue 5 Feb 2019 23:11

Escrivim aquest post el diumenge, 3 de Febrer, al matí.

Portem 4 dies a la marina de Shelter Bay, a la punta de la badia de Colón, porta d’entrada al canal per l’Atlàntic.

La travessa des de Guna Yala, 75 milles,  va ser molt tranquil·la, l’únic problema es que vàrem tenir dificultats per enrotllar el genaker, i vàrem acabar anant amb la trinqueta i gènova, una a cada banda.

Hem aprofitat per mirar d’arreglar els darrers problemes, però malauradament encara ens queden alguns punts a resoldre: la telefonia per satèl·lit, l’instrument de vent, i l’hèlix de proa. Esperem que a La Playita, ja a la banda del Pacífic de Panamà, podem resoldre-ho tot, un cop passat el canal i abans de sortir cap a Galápagos.

Han estat quatre dies tranquils, que en Manel ha aprofitat per visitar clients de la zona, 


i també hem pogut fer turisme, visitant una comunitat indígena del interior, els indis embera.

Per el camí vàrem travessar amb ferry el canal just abans de les encluses, impressiona veure els grans vaixells que hi passen.

Avui, després de recollir els caps que ens uniran als laterals de les encluses, i de fer la fumigació del Peikea, requeriment per visitar les Galápagos. A la foto, en Daniel, el fumigador que ens ha tocat. Es del Barça, com molts panamenys. Aqui, com a tot centreamèrica, tothom es o del Barça ó del Madrid.
hem sortit a les 2 pm de la marina de Shelter Bay, i estem ara ancorats a la badia esperant al “advisor”, un expert local que ens acompanyarà a bord en la travessa de les encluses.