20 Febrer 2.019 00:53:50S 89:36:48W

Peikea
Wed 20 Feb 2019 19:15

Els dos últims dies de navegació han estat molt tranquils, tal com ens temíem amb molta navegació a motor,  tot i que en un parell d’ocasions hem aprofitat algun ventet tèrmic que ens ha permès anar a vela a bona velocitat unes hores.

Ahir va ser un dia especial, tan per arribada a las Galápagos com per el pas de l’equador, que vàrem celebrar com manen els cànons. En Jordi, que ja va passar-lo en una travessa anterior, va exercir de rei Neptú i va batejar els primerissos.

   
 
Vàrem arribar a l’ illa de San Cristobal a les  3 de la nit, en primera posició; veurem com quedem un cop considerin les hores de motor ( n’hem fet 78!), i el rating que penalitza molt al Peikea.

Algun natiu va pujar a bord a donar-nos la benvinguda, i aquest matí han seguit desfilant.

   

Ara, 20 de Febrer a les 8 del matí  estem esperant l’inspecció d’entrada a les illes, junt amb el Nikitoo, que ha arribat de matinada. Es molt exhaustiva, les emissions son molt estrictes hi ha molts productes que no poden entrar a les Galapàgos, vindran uns quants funcionaris,  i  inclús porten  bussos que examinen el casc per a que no introduïm especies invasores.