Huntington

Outer Limits
Thu 25 Aug 2011 02:02

position 40:53:69N 73:25:23W

We zijn vandaag naar Huntington gevaren en zijn weer even aan de andere kant van Long island soundDe start was zero wind maar al snel werd het 18 knopen met aan het einde 25 knopen op de kop.

Dat was even geleden en dat betekent dat de organisatie effe wat strakker moet maar alles was op zn plek gebleven dus dat zat wel goed.

We liggen aan een mooring kost wel weer 45 dollar maar we hebben tenminste internet.

Dat hebben we nu wel effe nodig want potverdikkie op dit moment ziet het er niet best uit met hurricane Irene.

Dat ding hoort de zee op te gaan en niet hierheen te komen. Wel als het goed gaat liggen we morgen in een marina aan de overkant bij het plaatsje Stamford.

We gaan dan de hurricane goed in de gaten houden en als het niet veranderd zullen we de boot zo goed mogelijk kaal maken ( zeilen, bijbootje , lijnen ) en zoveel mogelijk stootwillen ophangen en dan gaan we in een hotel een dikke sigaar roken.......

We kunnen niks anders doen dan afwachten want eigenlijk zit je hier een beetje opgesloten om er vandaan te varen. No worries for everybody ! Dat doen wij wel ahhahaahaha.

De verwachting is nu zaterdag op zondag......eerst maar naar de marina varen en vast liggen dan ben ik al blijer want het kost wel effe moeite om een plekje te krijgen. Maar ik denk dat we een redelijk goed plekje hebben.

We doen ons best om jullie op de hoogte te houden.

 

 

We sailed today to Huntington,the wind was first zero but soon it was 18 knots and at the end 25 at the nose...

That was a long time ago. Now we are at a mooring , tomorrow we go to Stamford and we have booked a spot in one off the marina's. It cost a little bit effort because everybody is returning to his own marina.

So i am happy if we are tomorrow there and tie up. Then we wait what Irene is doing and if it stays like this we make the boat saturday ready for that and we go to the Hilton and smoke a sigar.......

So no worries about us :)

Keep you posted so much as possible.

groetjes JoVi

sorry voor de rare regels er tussen maar heb geen zin om het opnieuw te doen :)