Carpe Diem

Outer Limits
Sat 9 Aug 2008 22:28

Als we over 20 jaar in ons eigen bejaardentehuis zitten bij de open haard met een glaasje wijn en een biertje, hebben we over deze week een avondvullend programma met verhalen. Dolfijnen, walvissen, vliegende vissen (formaat guppie maar dan blauw), regen in Engeland, nachten doorzeilen (de jongens dan, deze dame lag lekker in haar kooi), en eindigend in bikini in een heerlijke haven in La Coruna Spanje. Terugkijkend op deze geweldige week met een uitstekende gastheer, weten we zeker dat onze Joossie het gaat redden het komende jaar. Er zullen veel wijze lessen volgen van alle gasten die mee gaan varen maar zij kunnen zeker leren van de gastvrijheid van onze vriend.

 

Joost……….. Carpe Diem, bedankt en geniet van je jaar.

 

We komen zeker nog een keer terug bij Sail a la Carte.

 

Peet en Moon