Plymouth

Outer Limits
Tue 29 Jul 2008 22:54
We zijn in Plymouth! Maandag zijn we in de loop van de ochtend vertrokken van de schitterende rivier Yealm. Na een fantastische mooie zondag
( echt zomer ) werden we maandag ook weer met een stralende zon
wakker. Ondertussen was de barometer aardig gedaald, kortom ander weer op komst. Dus overleg met de crew en besloten om te vertrekken naar Plymouth , dit was nog maar een heel klein stukkie
maar niet leuk als je dat met windje 6 op de kop moet doen.
Dus om een uur of 14.00 aangelegd in Mayflower marina.
Als kado lag er een nieuw zeil te wachten bij de marina office.

Beetje onrustige haven dus met slapen kan je ook wel een primatourtje nemen..:)( tip moon ) maar de zuidwest 6-7 is inmiddels ook gearriveerd. Natuurlijk zsm internet gekeken en genoten van het leuke stukje tv. Gisteravond zijn we met de taxi naar Oud Plymouth gegaan en hebben heerlijk Chinees gegeten, de manier om weer eens een stokje sate te proeven..

Vandaag hebben we heerlijk gerommeld en zijn vanmiddag in de buurt wezen wandelen, even langs de princess ( motorboten )
fabriek, nou er ligt hier wel wat hoor...
toen naar het shopping centre, beetje groot, beetje erg groot en toen liepen we langs het theater en zowaar waren er nog 2 kaartjes.

We zijn vanavond naar Flashdance geweest, de premiere was 19 juli en dit was de 2e week een erg leuke musical. Vele engelse sterren , beiden hebben we enorm genoten.

Bij thuis komst heb ik de kadootjes open gemaakt die we mee hebben gekregen, Ma had een heel leuk pakje met voor allebei een lekker geurtje, kunnen we goed gebruiken! Dank!!
en ik heb van Peter en Moon een enorme grote zak gekregen
hier mocht ik ook weer een kadootje van open maken en dat was een heel leuk boekje,oceaanreis voor beginners Dank!

We hebben vanavond met een knipoog vast een spaans barretje bezocht !

Gute nacht freunden....