4. døgn

Rosea
Tom-Erik Larsen
Fri 31 Jul 2009 14:34
31. juli kl 1200 utc
 
Posisjon: 45:22.00N 20:39.00W
Distanse siste døgn: 157 n.m.
Været: NV 20 knop, delvis skyet.
 
Hei! Endelig fikk jeg slippe til med noen ord  :-). Vi suser av gårde og har det bra, men er allerede ganske slitne, sikkert pga at vi ikke er helt i form. Vi jobber hard hver dag med å få Ingeborg på beina igjen og hun er bedre, men spiser svært lite. Hun drikke ikke så mye heller, men vi håper at det snur snart. Hun er helt feberfri og har okay farge i ansiktet, men sover mye. Også på dagen. Vi får håpe at hun ikke er så sår i halsen i morgen og at det blir letter å svelge da. De andre er friske og vi krysser fingrer for at det vedvarer. Selv er jeg mye bedre, men sliter med sjøsjuke og dårlig matlyst: går vel over.
 
Akkurat nå har vi NNW vinder og ligger ganske mye til siden, som gjør at det ikke er så veldig behagelig å bevege seg rundt. Og hvordan det blir med dusjen som vi snart skulle hatt vet ikke jeg! ;-) vi får bruke våtsevietter, og være glade for at vi ikke er i finere selskap enn vi er. Det er veldig opp og ned med humøret på alle, alle er veldig utålmodige etter å komme seg fram, så det at det går fort er jo egentlig kjempebra! Hanna er veldig klar for å fly hjem, så bare begynn å gled dere!
 
Takk for mail fra dere som har sendt! Det er kjempekoselig å få, men håper dere forstår at vi svarer senere, når vi er litt mer våkne. Men bare å sende!!
 
Klem fra Susann og co.