Acklins Island

Rosea
Tom-Erik Larsen
Wed 18 Mar 2009 17:47
Onsdag 18 Mars klokken 12.00:
 
Posisjon: 22:12.50N 74:24.20W
 
Nå skulle vi egentlig hatt bolleoppskriften din, Molla, men vi får prøve å miks selv etter hodet. Vi har så lyst på kanelsnurrer, skjønner dere! Nå har vi vært i sjøen i fire dager og det ser ut som om vi er fremme i morgen ca klokken 12.00. Det gleder vi oss til, for nå er vi blitt litt trøtte og har lyst til å svømme.
 
Tror Hanna også er veldig klar for å få seg en svømmetur nå. Hun har ikke fått badet siden hun skadet seg, og før det lå vi jo ved og på land, så da var det heller ikke mulighet til å bade. Så det er ca en måned siden sist hun badet! Men nå er alt bare deilig og vi gleder oss til å kunne svømme i paradis igjen. Vi gleder oss ikke så veldig til å manøvrere inn til Georgetown, da det er veldig grunt vann og masse korallrev og greier og greier. Uff og uff, og jeg må sikkert stå i utkikken på baugen!
 
Vi har hatt en fin tur og er veldig fornøyd med utseilt distanse, spesielt første døgn; les 170 nm!
 
Susann og Hanna