Dag 6

QuietPlace
Jan Innstø
Sun 28 Apr 2013 17:06
26:26.00N 57:13.00W
 
Hei folkens.
Idag har tiden gått til å prøve å bestemme seg til skal jeg starte motoren (pga lite vind) eller skal jeg ikke. Hver gang jeg går bort til startknappen, så blåser det litt opp, og så lar jeg være å starte. Ellers så stoppa min kjære dekksspylepumpe. Skrudde den i biter og fant masse rart den hadde sugd i seg, men nu går den. Dere vet en dag uten spyling er en dag uten mening.
For to dager siden (da det blåste med mye sjø) fant jeg ut at jeg måtte barbere meg. Ullpleddet jeg bruker å ha over meg om natten satte seg fast i sjeggtustene og klødde noe voldsomt.
Saken var nemlig at barbermaskinen hadde gått i dørken og var fullstendig knust.(den var nok dårlig fra før) Men heldigvis hadde Kristin kjøpt inn barberhøvel til meg. Vel og bra.
Men jeg har aldrig brukt barber høvel i hele mitt liv. (barbermaskinen var jo oppfunnen da jeg fyllte 16 og fikk sjegg) Dette kunne jeg lite om.
Etter å ha smurt meg inn med en blanding av sjampo og såpe (hadde ikke skum) gikk jeg i gang.(det blåste 15mps og mye sjø) Først synes jeg det gikk veldig bra. Sjegget forsvant,men det gjore noe annet også. Jeg raka av meg masse hud ,blødde over hele ansiktet. Skal ikke påstå at badet var rødt,men det var ikke langt unna.
Så nå går jeg med plaster over hele ansiktet. Jeg tror ikke jeg mistet så mange liter med blod.
Ellers hører jeg prat på VHF en, så det er båter rundt omkring.
Nå bråker det fælt i seilene. Lite vind. Jeg bryter ikke lydmuren akkurat.
Kommentar til Stig fra Nostra Vida. Hei Stig, ja det er mye en kan gjøre noe ved her til sjøs, men de kreftene som viste seg var utrolige. Her har man ikke mye å stille opp med.
Jeg kobla fra alt utstyr, og hvor lå den sekstanten egentlig.
Ellers takk til alle som skriver kommentarer
 
Hilsen Jan