Dagens Atlanterhavshilsen

QuietPlace
Jan Innstø
Thu 29 Nov 2012 18:43
  25:45.000N 21:11.400W
 
Dagsetappe 3!
Hu hei hvor det går, nå suser vi avgårde i frisk bris og gjør 12 knop!  Gutta har sett et seil i det fjerne.....Mannskapets tur til å blogge ikveld og vi melder herved til alle kjente at vi har det strålende og nyter livet på det store hav. Helt utrolig at her skal vi være utpå nærmere tre uker før vi får landkjenning.
Dag tre har gått like fort som de foregående to og vi begynner å finne oss til rette ombord. Nettene har vært vindfulle, liten kuling med enkelte regnbyger (squalls).Seiljakker og ullpledd er fortsatt i bruk.  Foreløpig er det bare en av oss som har matet fiskene, men det var etter eget utsagn IKKE sjøsyke.......(hm, og det var ikke meg)
Kroppen skifter punktvis farge etter div sammenstøt med harde gjenstander, men dette går seg til og skjules når brunfargen overtar.  Erfarte fort at bordet kun er til å feste sikkerhetsline i! Maten tilberedes under meget svingende forhold og  spises foreløbig fra store krus, det viktigste er å holde seg fast!! Sikkerhetslina er trygg å ha, og ble strammet ytterligere etter et kraftig bølgemøte der jeg gikk rett  i dørkenSmilefjes som blunker)
Kursen går sørover og vi håper at vi kan finne frem shorts og bikini i løpet av et par dager!
Hilser ti alle kjente,
Eva og Dag,
PS . Skipper og frue behandler oss meget pent!