37:11.68N 13:16.52W

Valentina
Fri 12 Jul 2013 12:05

Purjehtijoilla on ollut tapana sitten aina Pertti Dunckerin kirjojen yksityiskohtaisesti kuvailla, mitä tuli reissussa syötyä (ja juotua). Tämä kuvastanee hyvin matkapurjehtijan tapahtumarikasta päivää. Kun tämä nyt on minulta jäänyt tekemättä, niin tilanteen ehtii vielä korjata keskitetysti tällä yhdellä blogikirjoituksella.

Azorien jälkeen aamiaiseksi on ollut joko muroja tai puuroa, juustosämpylä ja teetä. Puolenpäivän jälkeen on ollut kahvi ja sen kassa jotain pientä.

Iltapäivällä miehistö on nauttinut välipalajugurtin. Helinä ostaa Activiaa, koska se on niin hyväksi massulle. Nyt oli kuitenkin sattunut sekaan yksi sixpacki paikallista merkkiä. Se olikin paljon parempaa.

Illallinen on kuuden jälkeen. Ensimmäisenä päivänä oli kanasalaatti, toisena päivänä pizzaa, kolmantena tonnikalakananmunasalaattia, neljäntenä couscousia purkkivihanneksilla ja –kanalla sekä viidentenä päivänä makkaroita lohkoperunoilla. Parhaaksi raati arvioi couscousin ja hopealle tuli tonnikalasalaatti. Loppumatka mennään sitten yksinkertaisilla keittoruuilla ja näkkärillä.