"Vaares" tilbake til sin utgangshavn...

Vaares
Mon 7 Sep 2015 18:11


JPEG image


Storseilet må ned før innseilinga til havna

JPEG image


Mandag 7/9-15 Havn Les Sables d'Olonne (fastlandet Frankrike)
En kort seiletappe idag til fastlandet, bare 29 nm, men til gjengjeld perfekte seileforhold med vind fra nordøst/ en romslig kryss, og vi gjorde 7-8 knop hele veien 👍. Den franske kystvakta møtte vi ved innseilinga til Les Sables, men idag var vi uten interesse.... de kjenner oss kanskje nå 😜 ....
Nok en ruteendring idag, fordi her i Les Sables kunne vi få det staket vi trenger og god service/repr i tillegg, så da slipper vi å innom La Rocelle. Sol fra blå himmel og temp'en stiger i både luft og vann😊
Så er altså " Vaares" tilbake til havna ho forlot i 2010 som ny - og det er jo artig ⛵️👍

Sendt fra min iPhone