Sydover mot Marina Robicon

Vaares
Sun 11 Oct 2015 18:00
Koordinatorene

JPEG image


28:19.36 N
13:58.60 V


JPEG imageVi tok en tur på land med Ribben og traff noen norske som kom fra Bodø og skal seile ARC direkte.
Kikket litt rundt og fant oss en koselig Resturant som hadde WiFi, så vi fikk sendt litt blogg blant annet.
Masse restauranter langs hele Promenaden.Ja så dro vi opp anker i dag formiddag for å seile ca. midt på neste øy som er Fuerteventura og vi har en perfekt seilvind, en romslig kryss fra land så ingen sjø, en strekning på ca.30 nm til Puerto del Castillo.
Men da vi kom dit, kom dem kjørende ut og sa der var fult, pga. Havfiskekonkuranse, så dermed seilte vi 4 mil til og ankret opp i ei fin liten bukt som het, Playa de Pozo Negro, men vi kom ikke på land da det ikke var noen Dingi kai.( gadd ikke dra Ribben opp på stranda)

JPEG imageSendt fra min iPad