Ingen skam å snu...

Vaares
Wed 26 Aug 2015 20:04
Så kom vi oss avgårde kl 15.30 , etter å venta på godt vær de siste dagene. Folkene i vår nabobåt ønsket oss god tur videre mot Karibien😊 og vi vinket farvel. Vind fra sør/sørvest og seilene blei satt rett utenfor moloen , og alt tydet på at dette ville bli bra. Og bra seilte vi i vel en time,med god fart, men Plutselig blei vi "fanget" i et fælt uvær med storm styrke.....det lynte, tordnet og regnet styrtet ned. (dette som benevnes som squels ...) Seilene blei revet (tatt ned noe), og vi valgte å snu, fremfor å fortsette vår opprinnelig rute med nattseiling mot neste havn. Vel tilbake i Port de Dieppe tok vår båtnabo imot fortøyningene med et spørrende og lattermildt uttrykk: "dette er altså ikke Karibien!!" 😜 ...mens vi var ute i stormen hadde de her i havna ikke merket noe ting ... Ja, ja da blir nok ei natt her før vi tørner ut tidlig i morgen.


Sendt fra min iPhone