Nattseiling til ILE D'YEU-Port Joinville

Vaares
Sun 6 Sep 2015 19:48
Lørdag 5/9 til søndag 6/9
Avreise fra Brest kl 13.00 . Ruta vår var egentlig rett over Biscayabukta, men som det ser ut nå, må vi ha ny del til båten , og den må vi hente i La Rochelle, ergo må vi legge ruta litt om. Så i dag kom vi til ei fransk øy her på nordsida i Biscayabukta etter 25,5 t seiling (151 nm) med veldig fine seileforhold. Laber bris fra nordvest, etterhvert fra akter (platt lens) og alle seil har vært i bruk. Vakter to og to på 3 t. inatt ....en flott stjernehimmel og soloppgang har vi også fått med oss. Høydepunktet igår kveld blei da vi plutselig fikk besøk av en flokk delfiner som fulgte båten en stund 🐬🐬🐬👍 skikkelig morro. En fin fin soldag idag, som da vi kom i land førte til storrengjøring av båt og klesvask med dertil klestørk på båtrekker og tauverk. Til nå har vi allerede har seilt 1106 nm ⛵️

JPEG image
Sendt fra min iPhone