Ijmuiden til scheveningen(Nederland)

Vaares
Thu 20 Aug 2015 16:48
Idag våknet vi til sol fra en nesten skyfri himmel, og så lenge dagsetappen idag ikke var så lang, blei det avreise først kl 09.30, etter å ha fylt diesel...til €1,390 /ltr. !!
Vindretning idag sør/sørvest, men seilene blei satt og vi fikk nesten hele etappen på 30 nm, med seilene oppe (kryssing idag) - nydelig og bare nyte / høre bølgeskulpene mot båten. Sola kom bare mere og mere fram og tempen steg både i sjøen og i luften til rundt 20 gr, så idag fikk vi riktig sommerfølelse. Vi fikk til og med ei stund på dekk med bikini/shorts👙☀️før vi ankom Scheveningen kl 14.30.
Her i Scheveningen har vi gjort oss litt kjent, og det er en veldig fin havn med god atmosfære......helt til vi igjen fikk besøk av Kystvakta !!!! Hva har vi gjort ??... Igjen ba de om å komme ombord og de saumfarte båten og alle papirer blei igjen sjekka ...men som igår var jo alt i skjønneste orden👍 og etter litt prat blei det igjen ønsket oss god tur videre. Dessuten fikk vi reklamert og fortalt kystvakta litt om hva vii var på vei til : ARC⛵️ over Atlanteren.
Nå skal byssegjengen igang med kveldens middag og idag blir det italiensk😊

Sendt fra min iPhone