logo S/Y EmBlem (Nesøya)
Date: 17 Dec 2008 01:50:00
Title: 16. Desember St. Lucia {14:04.43N 60:56.95W}

Nå har vi hatt fire dager her, og vi har begynt å venne oss til "landlivet". Vi har vært en tur i hovedstaden, noe somi ikke var en stor opplevelse. Byen var "shabby", mange halvferdige hus, dårlig asfalterte veier, og elendig utvalg i butikkene. Det spøker for julegavene. Ellers tar vi jolla ut til badestranden på utsiden av kanalen. Der ligger vi på strandsenger, og barna ligger i vannet hele dagen. I går holdt eieren av marinaen coctail-party. Der var det raust med mat og drikke - rompunch. I morgen har mannskapet på Rattata leid fem hobbycats og skal arrangere regatta for nordmennene her. Torsdag skal vi ta en dagstur med båten til Margiot Bay. Det er hyggelig at Atle får se litt mer av St. Lucia før han drar hjem på fredag. Torsdag ettermiddag kommer Mormor, Hege og barna :-).
Vi er positivt overasket over at det ikke er så fuktig som vi hadde fryktet/hørt. Det er nydelig temperatur om kvelden og ikke noe ubehagelig luftfuktighet.
På lørdag er det premieutdeling og vi er spent på resultatet. I de listen som foreligger nå er det ikke tatt hensyn til hvor mye man har kjørt for motor. Vi har hørt at det er mange som har brukt motoren relativt mye. Vi brukte motor kun 5,5 timer og det er ikke mye! Vi håper derfor at vi kan rykke litt frem på resultatlisten. Det hadde vært gøy!!
Nedenfor har vi lagt inn en del bilder fra overfarten.

Diary Entries